Durf jij te kiezen voor wat je echt graag wilt?

Foto0071.jpg

Tijd om next level te gaan?

Als je heel eerlijk bent, ben je nu niet waar je wilt zijn. Soms voel je je rusteloos en denk je: is dit het nou? Of vergelijk je jezelf met anderen die wel helemaal op hun plek zijn in hun werk en hun leven. 

Je hebt wel ideeën over wat je anders zou willen, maar vindt het lastig om het concreet te maken en weet niet precies hoe je moet beginnen. 

Wat als je volledig leert vertrouwen op jezelf en vanuit die plek keuzes maakt? Als de acties die je neemt je een beetje bang maken, maar je vooral voelt dat je er heel enthousiast van wordt?

Ook voor jou is het mogelijk. Dat weet ik zeker. Dat je wakker wordt en jezelf even moet knijpen: is dit mijn leven? Ik geloof dat als jij de verantwoordelijkheid durft te pakken over jezelf je je leven kan inrichten zoals jij dat het liefst wilt. Zodat je doet waar je blij van wordt, geniet en energie en balans ervaart.

Hoe fijn zou het zijn als je makkelijk een knoop kan doorhakken omdat je weet wat goed is voor je en je helder hebt wat je belangrijk vindt? Dat je werk doet waar je je talenten in kwijt kan en waarin je het echt naar je zin hebt? 

Om dat te bereiken kijk ik samen met jou wat er nu nog in de weg staat, bepaalde patronen en overtuigingen bijvoorbeeld. Door gesprekken, een spiegel voorhouden en verschillende coach oefeningen kom je in contact met je intuïtie en maken we het tegelijkertijd super concreet waar je mee aan de slag gaat. Zodat je in beweging komt en vol vertrouwen keuzes gaat maken.

Als je voelt dat het tijd is voor die verandering, ben je welkom in mijn traject.

Helderheid & richting

Duidelijkheid over wie jij wilt zijn als persoon en hoe je ideale leven en werk eruit ziet.

Rust & vertrouwen

Afscheid van belemmerende overtuigingen en patronen die je nog tegenhouden. Zodat er ruimte komt voor een enorm verlangen, de juiste mindset en energie.

Concrete acties

Heldere doelen, zodat je in beweging komt om het werk en leven te creeren dat je wilt en zo steeds meer flow & voldoening ervaart. 

Welk traject past bij jou?Ik kwam bij Fiona terecht omdat ik vastliep in wat ik wilde. Ik was net gestopt met de opleiding waarvan ik had gedacht dat dat was wat ik wilde en bij mij paste. Dit bleek niet zo te zijn. Het voelde als falen. Fiona heeft mij dit van een andere kant laten bekijken. Ik weet nu wat bij mij past en wat ik wil gaan doen in de toekomst.

Fiona liet mij inzien dat ik vaak voor de veilige weg kies. Ik ben gaan leren meer voor mijzelf te kiezen, wat wil ik? Ik heb meer rust en maak bewuster keuzes vanuit wat ik wil en niet vanuit wat moet.   
 
Fiona is enthousiast, geeft je inzichten, weet je te activeren, gaat met je op zoek en is vooral heel betrokken. Echt een aanrader! Bedankt Fiona!

- Maaike

Foto0045.jpg

Na het coachtraject weet jij:

 • Hoe je balans houdt, waardoor je energie hebt en de dingen kan aanpakken die voor jou betekenisvol zijn. 

 • Wat je belangrijk vindt in het leven en hoe je je leven kan inrichten zoals jij zelf het liefste wilt.

 • Wat je talenten zijn en hoe je deze in leven en werk waar jij blij van wordt, kan inzetten.

 • Hoe je de regie kunt pakken in plaats van je te laten leiden door twijfels en onzekerheden.

 • Waar je voor staat, waar je naartoe wilt en waarom dit zo belangrijk is voor je, zodat je belangrijke beslissingen kunt nemen om je daar naartoe te brengen.

Coachtraject Beste Scenario

Als we beiden enthousiast zijn en een duidelijke ja voelen, gaan we samen 3 maanden lang intensief aan de slag.

 

Dit is wat je kunt verwachten:

 • Maximale groei in drie maanden tijd in je leven (en/of je werk).

 • 6 sessies van 1,5 uur met mij (elke twee weken) en als bonus een familie opstelling en een ademwerk sessie met een andere expert (zodat je de grootst mogelijke transformatie doormaakt).

 • We maken het super praktisch en actiegericht, bepalen je coachvragen en doelen, zodat helder is waar we naartoe werken en je op het einde van het traject wil zijn. Tussentijds blijven we steeds evalueren: are we on track? 

 • We werken non-stop aan jouw persoonlijke ontwikkeling, bepalen wat belangrijk is voor je, wie jij wilt zijn als persoon en welke overtuigingen daar nog voor in de weg staan. 

 • Door te werken met verschillende oefeningen en dat wat zich aandient, gaan we een laag dieper, zodat je leert vertrouwen op je intuïtie. Want alleen dan verandert je mindset en kom je daadwerkelijk in beweging.

 • Buiten de sessies om ben ik beschikbaar voor je en hebben we contact als je ergens tegenaan loopt of om juist je successen te vieren.

Dit traject is niet voor jou als je..

 • ..niet bereid bent om in actie te komen. Inzichten tijdens de sessies zijn pas iets waard als je er vervolgens iets mee doet.

 • ..niet de volledige verantwoordelijkheid wilt nemen voor je eigen leven. Ik stimuleer en motiveer je, maar de regie ligt ten alle tijde bij jou.

 • ..er niet volledig voor wilt gaan (dat betekent dat je niet durft te investeren, wil veranderen en/of volledig eerlijk bent naar jezelf toe).

€2499,- (incl. btw)

Foto0053.jpg
Contact

Fiona Chandler

Berkenlaan 1

3723XM Bilthoven

fiona@bestcasescenario.info

+31636312094

Social

Best case scenario 2019

 • White Facebook Icon
 • White Instagram Icon