Coaching voor dertigers die meer grip willen op hun tijd, werk & leven

Durf jij te kiezen voor wat je echt graag wilt?

Als je eerlijk bent, ben je nu niet waar je wilt zijn. Soms voel je je rusteloos, moe, gestrest of denk je: is dit het nou

Je hebt wel ideeën over wat je anders zou willen, maar vindt het lastig om concreet te kiezen en weet niet precies hoe je moet beginnen

Wat je wil is tevreden zijn met je leven, genieten en energie hebben. Je verlangt ernaar om duidelijk te weten wie je bent en ook op die manier te leven. Waardoor je ook weet welke stappen je moet zetten om dat te bereiken. 

Hoe fijn zou het zijn als je makkelijk een knoop kan doorhakken? Werk doen waar je je talenten in kwijt kan en waarin je het gewoon naar je zin hebt? Dat is toch niet teveel gevraagd? 

Nu vind je het nog lastig om bepaalde zekerheden los te laten. Zoals die baan of die relatie. En durf je nog niet echt keuzes te maken die echt bij je passen. Terwijl je weet dat als je echt op jezelf zou vertrouwen dit wel mogelijk is, ook als het moeilijke beslissingen zijn die je leven op zijn kop zetten.

Als je voelt dat het tijd is om vol vertrouwen keuzes te maken, kan ik je daarbij helpen.

Na het coachtraject Beste Scenario weet jij:

  • Hoe je balans houdt, waardoor je energie hebt en de dingen kan aanpakken die voor jou betekenisvol zijn.

  • Wat je belangrijk vindt in het leven en hoe je je leven kan inrichten zoals je zelf het liefste wilt.

  • Wat je talenten zijn en hoe je deze in je leven en werk waar je blij van wordt, kan inzetten. 

  • Hoe je de regie kunt pakken in plaats van dat je je laat leiden door twijfels en onzekerheden.

  • Waar je voor staat, waar je naartoe wilt en waarom dit zo belangrijk is voor je, zodat je de tools hebt om belangrijke beslissingen te maken die je daar naartoe brengen.

José

51161256_283208235656321_342548316013618

"Voor het coachtraject met Fiona was ik mezelf even kwijt, ik kon niet vertellen wat ik voelde, wat ik wilde, waarom ik mezelf zo voelde etc. Wat ik heel prettig vond aan de coaching van Fiona is, dat ze mij anders naar mijn aandeel en de omgeving liet kijken. Ik verbaasde me elke keer weer dat dit lukte op een spelende wijze. Elke afspraak maakte indruk en gaf stof tot nadenken. Ik dank Fiona dat ze mij hulpmiddelen heeft gegeven om mezelf beter te leren kennen. Ik ben mij meer bewust over hoe mijn gedrag invloed heeft op mijn omgeving. Ik heb geleerd hoe ik moet communiceren wanneer ik iets duidelijk wil maken, maar ook om verduidelijking te vragen bij anderen. Ik heb het coachingstraject als zeer prettig ervaren. Ik was blij dat ik aan mijn doelen kon werken op een ongedwongen, rustige en respectvolle manier."

Welk traject past bij jou?

Gratis coach call

Boek gratis een 1-op-1 sessie (live of via skype). In 45 minuten krijgen we je vraag helder en ontdekken we of er een klik is.

Coachtraject Beste Scenario

Ben je er klaar voor om te kiezen en grip te krijgen op je leven? Dat kan met dit 1-op-1 coachtraject op maat.

Hoe ga ik te werk?

DSC01844.jpg

1. Gratis coach call

Boek een 1-op-1 sessie (live of via skype). In 45 minuten krijgen we je vraag helder en ontdekken we of er een klik is. We bespreken je wensen, wat je nu nog belemmert en wat een coachtraject bij mij je oplevert. Dit zal je gelijk al meer duidelijkheid geven over wat je nu te doen staat. 

 

2. Coachtraject Beste Scenario

Als we beiden enthousiast zijn na de gratis coach call, gaan we 3 maanden lang samen aan de slag.

 

Het traject ziet er als volgt uit:

Sessie 1: Plan & doelen: waar wil je naartoe? Waar wil je op het einde zijn? En waar loop je nu nog tegenaan waardoor dat nu nog niet kan?

Sessie 2: Kernwaarden: wat is belangrijk voor je? In welke mate zijn die kernwaarden nu al zichtbaar? We bepalen eerste actiepunten om daarin stappen te zetten.

Sessie 3: Talenten: hoe zet je je talenten in? En hoe zou je dit nog meer willen doen? Ook hier bepalen we samen actiepunten voor om ermee aan de slag te gaan.

Sessie 4: Zelfvertrouwen & regie: wat geeft je nu energie en wat kost je energie? Wat maakt dat het nu niet in balans is?

Sessie 5: Toekomstvisie: kijken waar je nu staat, hoe je verder wilt en hier invloed op kunt uitoefenen.

Sessie 6: Evaluatie: terugkijken naar jouw proces. Hoe staat het er nu voor? Waar loop je nog tegenaan? En hoe blijf je ook in de toekomst op je eigen pad?

Tussentijds krijg je huiswerkopdrachten mee die bij jou en je doelen passen, zodat je ook echt in beweging komt en stappen gaat zetten

€1500,- (incl. btw)

 
Contact

Fiona Chandler

Berkenlaan 1

3723XM Bilthoven

fiona@bestcasescenario.info

+31636312094

Social

Best case scenario 2019

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon