Durf jij te kiezen voor wat je echt graag wilt?

Foto0071.jpg

Tijd om next level te gaan?

Je bent hier niet om jezelf klein te houden. Maar als je heel eerlijk bent, ben je nu niet waar je wilt zijn. Soms voel je je rusteloos en denk je: is dit het nou? Of vergelijk je jezelf met anderen die wel helemaal op hun plek zijn in hun leven en het businesswise gemaakt te hebben. Dat is niet de reden waarom je voor jezelf bent begonnen.

Wat als je volledig leert vertrouwen op jezelf en vanuit die plek keuzes maakt? Als de acties die je neemt je een beetje bang maken (want: o my god ga ik dit echt doen?), maar je vooral voelt dat je er heel enthousiast van wordt?

Ook voor jou is dat droomleven mogelijk. Dat weet ik zeker. Dat je wakker wordt en jezelf even moet knijpen: is dit mijn leven? Ik geloof dat als jij de verantwoordelijkheid durft te pakken over jezelf je je bedrijf kan inrichten zoals jij dat het liefst wilt. 

Als jij net als ik niet wil gaan voor minder, nodig ik je uit om verder te lezen. Ik geloof dat je een bedrijf een weerspiegeling is van wie jij bent en waar jij staat. En dat je onderneming alleen kan groeien als jij jezelf niet meer in de weg staat. 

Daarom kijk ik samen met jou wat je nu nog tegenhoudt om volop te shinen, bepaalde patronen en overtuigingen bijvoorbeeld. Door gesprekken, een spiegel voorhouden en verschillende coach oefeningen kom je in contact met je intuïtie en maken we het tegelijkertijd super concreet waar je mee aan de slag gaat. Zodat je in beweging komt, vol vertrouwen keuzes gaat maken en het leven van je dromen gaat creëren.

Als je voelt dat je echt all-in wilt gaan en het tijd is voor een transformatie, ben je welkom in mijn traject.

Foto0045.jpg

Na het coachtraject:

 • Weet je hoe je balans houdt, waardoor je elke ochtend zin hebt in je dag, energie ervaart en de dingen aanpakt die voor jou betekenisvol zijn (in je leven en je bedrijf) en je een gevoel van vrijheid geven.

 • Heb je precies helder wat je belangrijk vindt in het leven en je bedrijf en hoe je dit kan inrichten voor jezelf.

 • Pak je de regie en maak je keuzes die goed zijn voor jou en je bedrijf in plaats van dat je je laat leiden door twijfels en onzekerheden.

 • Weet je waar je voor staat, waar je naartoe wilt en waarom dit zo belangrijk is voor je, zodat je vol focus belangrijke beslissingen kunt nemen om je daar naartoe te brengen.

 • Ervaar je die flow en draai je eindelijk die omzet waar je naar verlangt.

Coachtraject Beste Scenario

Als we beiden enthousiast zijn en een duidelijke ja voelen, gaan we samen 6 maanden lang intensief aan de slag.

 

Dit is wat je kunt verwachten:

 • Maximale groei in zes maanden tijd in je leven en je bedrijf.

 • 12 sessies van 1,5 uur met mij (elke twee weken) en als bonus een familie opstelling en een ademwerk sessie met een andere expert (zodat je de grootst mogelijke transformatie doormaakt) en deelname aan de livedag met andere inspirerende ondernemers.

 • We maken het super praktisch en actiegericht, bepalen je coachvragen en doelen, zodat helder is waar we naartoe werken en je op het einde van het traject wil zijn. Tussentijds blijven we steeds evalueren: are we on track? 

 • We werken non-stop aan jouw persoonlijke ontwikkeling, bepalen wat belangrijk is voor je, wie jij wilt zijn als persoon en welke overtuigingen daar nog voor in de weg staan. 

 • Door te werken met verschillende oefeningen en dat wat zich aandient, gaan we een laag dieper, zodat je leert vertrouwen op je intuïtie. Want alleen dan verandert je mindset en kom je daadwerkelijk in beweging.

 • Buiten de sessies om ben ik beschikbaar voor je en hebben we contact als je ergens tegenaan loopt of om juist je successen te vieren.

Dit traject is niet voor jou als je..

 • ..niet bereid bent om in actie te komen. Inzichten tijdens de sessies zijn pas iets waard als je er vervolgens iets mee doet.

 • ..niet de volledige verantwoordelijkheid wilt nemen voor je eigen leven. Ik stimuleer en motiveer je, maar de regie ligt ten alle tijde bij jou.

 • ..er niet volledig voor wilt gaan (dat betekent dat je niet durft te investeren, wil veranderen en/of volledig eerlijk bent naar jezelf toe).

Investering: 7777 euro (excl. BTW)

Foto0053.jpg