#DareToChoose Instagram cursus over keuzes maken

Hoe maak ik keuzes die écht bij mij passen?

Het is de vraag die ik het meest krijg tijdens coachingsgesprekken

Misschien vind je het ook lastig om bepaalde keuzes te maken. 

Maak je keuzes om anderen niet teleur te stellen. 

Vind het lastig om fouten te maken. 

Of weet je eigenlijk ook niet zo goed wat je nou echt wilt. 

Of misschien twijfel je over alles wel. 

Niet alleen wat voor werk je het liefst wilt doen.

Maar kan je ook uren voor je kledingkast staan, omdat je 'niks' hebt om aan te trekken. 

Herkenbaar?

Uit eigen ervaring weet ik dat je voor deze manier van keuzes maken of eigenlijk geen keuzes maken, een hoge prijs betaalt.

Dat gepieker en getwijfel kost tijd en een hoop energie.

Maar uiteindelijk vooral spijt.

Dat je het niet op je eigen manier doet. 

Dat je geen echte keuzes maakt.

En voor jezelf durft te staan.

Je leven leeft zoals jij het zelf het liefste wilt. 

Wie is Fiona?

Ooit was ik een enorme twijfelaar.

Ik kon met bewondering kijken naar mensen die makkelijk een knoop doorhakte. Die durfde te zeggen wat ze vonden. Die risico´s durfde te nemen. Die precies wisten wat ze wilden.

Mensen in mijn omgeving zeiden weleens tegen mij: ´Stop met twijfelen en maak gewoon een keuze!´ ´Wat maakt het uit wat anderen van je vinden!´ ´Volg je hart!´

Makkelijker gezegd dan gedaan. Ik weet dat ze het goed bedoelde, maar deze adviezen werkten niet voor mij. Want wat zei mijn hart dan? Welke keuze was dan het beste voor mij? Ik bleef twijfelen. 

En ik wilde daarvan af. Dus volgde ik verschillende trainingen en opleidingen. Werkte ik aan mijn blokkades. Las ik alle boeken die er zijn over keuzes maken. En ging ik actief met mijzelf aan de slag. Totdat ik uiteindelijk de Kilimanjaro durfde te beklimmen. Ontslag durfde te nemen. Besloot om een half jaar met mijn gezin door Azië en Zuid-Europa te reizen. En mijn eigen onderneming startte. 

Inmiddels weet ik niet alleen wat voor mijzelf werkt. Na het volgen van verschillende (coach)opleidingen en meerdere mensen hierin te hebben begeleid, weet ik precies hoe ik jou hierbij kan helpen.

Instagram cursus

De route die we samen tijdens een coachingstraject volgen, heb ik nu in een instagramcursus gegoten. Zodat jij op een laagdrempelige manier met dit thema aan de slag kan. Gewoon thuis op de bank. Als het jou uitkomt. 

De cursus bestaat niet alleen uit ´just do it´ tips, maar gaat veel dieper dan dat.

De cursus is een soort reis die we samen doorlopen met verschillende opdrachten en belangrijke vragen die ik je stel, zodat je leert waar bepaalde twijfels en patronen vandaan komen. Je onderzoekt wat je eigenlijk belangrijk vindt en waar je voor staat. En daarnaast kun je gelijk met een aantal acties aan de slag, zodat je in stappen steeds meer keuzes gaat maken voor jezelf. 

De cursus is voor iedereen die beter wil worden in het maken van keuzes

Van de persoon die over kleine dingen twijfelt, zoals: zal ik naar die verjaardag gaan?

Tot de persoon die nog niet duidelijk weet waar hij/zij naartoe wilt in de toekomst.

In deze cursus.. 

  • Ontdek je waarom je bepaalde keuzes niet durft te makenJe komt erachter wat je nu nog tegenhoudt om een keuze te maken en hoe je dit kunt veranderen voor jezelf. En je leert hoe je patronen (zoals altijd die ene vriend bellen om advies te vragen als je voor een keuze staat) die je nu hebt, kunt doorbreken. 

  • Leer ik je het verschil tussen kleine en grote keuzes, zodat je door klein te beginnen invloed kunt hebben op wat je belangrijk vindt. Je gaat kiezen wie je wilt zijn en leert hoe je daar stappen in kunt zetten. 

  • Wordt helder wat je kunt doen om meer op jezelf te vertrouwen in het maken van keuzes. 

  • Vertel ik je hoe je je identiteit kunt veranderen van 'twijfelaar' naar iemand die bewust keuzes maakt. En ik leg je uit hoe je in beweging kunt komen, zelfs als je nog niet precies weet waar je naartoe wilt. 

Dit is een cursus die bestaat uit verschillende opdrachten, praktische tips, maar vooral diepgaande vragen om jou te laten nadenken over wie jij bent en waarom je doet wat je doet. Alles met als doel zodat je vol vertrouwen keuzes gaat maken.

 

 

Opbouw van de cursus:

  • Ruim 300 stories. Verdeeld over 5 thema's. Boordevol tips. Verschillende opdrachten. En diepgaande vragen om tot inzicht te komen.

  • Live Q&A. Hierin beantwoord ik persoonlijke vragen rondom dit thema. Je kunt vragen van tevoren insturen of ze tijdens de live Q&A stellen. 

  • Community. Je volgt deze cursus met gelijkgestemden, zodat je elkaar ook kan motiveren en inspireren.

  • Een maand lang beschikbaar. Volg de cursus in jouw eigen tempo op het moment dat het jou uitkomt. Of kijk alle filmpjes later nog eens terug. 

Prijs: €37,- (incl. BTW)

Start: Datum nog onbekend

Contact

Fiona Chandler

Berkenlaan 1

3723XM Bilthoven

fiona@bestcasescenario.info

+31636312094

Social

Best case scenario 2019

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon