KeiB lifestyle programma

IMG_4703.JPG

Hét lifestyle programma voor dertigers die krachtig en in balans willen zijn. Zowel mentaal als fysiek.

Wil jij (weer) lekker in je vel zitten?

De meeste dertigers krijgen er weleens mee te maken. (Keuze)stress, onrust, burn-out-klachten. Want in een tijd waarin alles mogelijk lijkt, is het een uitdaging om de juiste keuzes te maken. Om goed voor jezelf te blijven zorgen. Om lekker in je vel te zitten. Ervoor te zorgen dat je voldoende energie hebt. En je tijd en aandacht aan de juiste dingen besteed, namelijk dat wat je écht belangrijk vindt. En dat is precies waar je je tijdens dit programma door middel van sporten en met behulp van persoonlijke coaching op focust. En waar wij je intensief in begeleiden.

Wat zeggen deelnemers?

IMG_4696.JPG

Karlijn

"Iris wist me elke keer weer te motiveren tijdens het sporten en door Fiona ben ik erachter gekomen dat ik liever mag zijn voor mezelf."

IMG_4697.JPG

Saskia

"Door aan het programma mee te doen had ik een stok achter de deur om weer te gaan sporten. Ik heb het programma als heel positief ervaren! Ik heb nu een fijner gevoel over mezelf, ben meer tevreden en trots op mezelf."

IMG_4701.JPG

Pauline

"Ik vond het programma zwaar, zowel mentaal als fysiek, maar ik kon altijd bij Fiona en Iris terecht. Dankzij het programma ervaar ik weer het ritme voor een gezonde leefstijl waar ik op zoek naar was."

Hoe ziet het programma eruit?

1. Gezonde voeding

Leer hoe je voeding voor in plaats van tegen je kunt laten werken en breng structuur aan in je voedingspatroon met behulp van de voedingsschema's op maat.

Het beste resultaat

Wij geloven dat lekker in je vel zitten altijd een combinatie is van je fysiek en mentaal goed voelen Daarom besteden wij binnen het KeiB lifestyle programma aandacht aan beide gebieden. En word je hierin persoonlijk begeleid door ons. Zodat jij het beste resultaat bereikt.

Investering KEIB lifestyle programma €694,-

Trainingslocatie: Koningsweg 139, Utrecht

Coaching: Live (Bilthoven of Utrecht) of via Skype

Eerstvolgende keer: Onbekend

Wil je op de hoogte gehouden worden? We zetten je graag op de interesselijst. Dan word je als eerst geïnformeerd, zodra er meer bekend is over het eerstvolgende KEIB-lifestyle programma. En je zit nergens aan vast. 

160723 - 020.jpg

Fiona Chandler

Life- en loopbaancoach voor dertigers.

iris_edited.jpg

Iris van Engelen

Fysiotherapeut, manueel therapeut en personal trainer.