Over Fiona

Wie ben ik?

Na jarenlang in de zorg te hebben gewerkt wist ik: het roer moet om. Ik werkte als opleider voor een zorgorganisatie, maar eigenlijk had ik een andere droom: voor mezelf beginnen als coach.

Heel lang probeerde ik alles te combineren. Het opzetten van mijn eigen bedrijf. Moeder zijn. Mijn werk in loondienst. Omdat ik het eigenlijk best spannend vond om die droom achterna te gaan. Ik dacht: kan ik het wel? Is dit wat ik echt wil? De baan die ik nu heb is toch best leuk? En: wat als het niet lukt? Totdat het emmertje steeds voller raakte en ik wist: nu is het tijd om écht te kiezen. 

Dus besloot ik ontslag te nemen en volledig te gaan voor mijn eigen bedrijf. Ook nam ik afscheid van mensen die mij energie kostten en ging ik dingen doen die ik spannend vond, maar waar ik wel van groeide (zoals de Kilimanjaro beklimmen). En het idee ontstond om een half jaar met mijn gezin door Azië en Zuid-Europa te reizen en dit zijn we ook echt gaan doen. Ik maakte keuzes die niet altijd makkelijk waren, maar wel zorgden voor meer geluk en vrijheid. 

Keuzes maken

 

Uit eigen ervaring weet ik dat keuzes maken die echt bij je passen een enorme uitdaging kan zijn. Ik heb er zelf ook jarenlang tegenaan gehikt. Het is zo'n uitdaging omdat je bepaalde zekerheden niet wilt loslaten. Omdat je niet precies weet wat je wilt. Omdat er zoveel opties zijn waaruit je kunt kiezen. Omdat je nog veel bezig bent met wat anderen er allemaal van vinden. Of omdat je simpelweg niet weet hoe je het nu moet aanpakken.

Ik heb ontdekt dat het begint bij jezelf leren kennen. Weten wie je bent en wat je nu eigenlijk echt belangrijk vindt. En ontdekken wat er nu nog in de weg staat om het ook daadwerkelijk te gaan doen. Om het anders te gaan doen zijn uiteindelijk zijn twee dingen belangrijk: bewustwording en vervolgens de juiste acties nemen. Zo ontdek je steeds beter wat je wilt en groeit je vertrouwen om de juiste keuzes te maken voor jezelf. Voor je het weet leef je het leven waarin je doet wat je het liefste wilt en voelt: dit klopt.

Hoe werk ik?

In een samenwerking sta jij centraal. Ik ben benieuwd naar wie jij bent, wat je echt wilt en wat je daarin nu nog tegenhoudt. Ik help jou keuzes te maken die echt bij je passen, in je leven en in je werk.

Tijdens een coachtraject gaan we samen op zoek naar die antwoorden. Door het voeren van gesprekken, het ervaren van verschillende oefeningen en het doen van opdrachten tussen de sessies door, zodat je ook echt in beweging komt. Want dat is het belangrijkste: dat er echt concreet dingen voor je gaan veranderen.

Ik word er zo blij van als er kwartjes vallen tijdens zo´n traject. Als je tot nieuwe inzichten komt. De dingen duidelijk worden voor je. Je steeds meer vertrouwen gaat hebben in je eigen kunnen. Je jezelf verrast. Je ziet wat er nog allemaal mogelijk is. En je zelf de regie pakt over je leven en hoe je dit wilt invullen voor jezelf.

Het is tijd om keuzes te maken die echt bij je passen!

Contact

Fiona Chandler

Berkenlaan 1

3723XM Bilthoven

fiona@bestcasescenario.info

+31636312094

Social

Best case scenario 2019

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon