Foto0035.jpg

Mijn verhaal

Wat mijn coachees zeggen over mij?

 

´Fiona is enthousiast, geeft je inzichten, weet je te activeren, gaat met je op zoek en is vooral heel betrokken.´

´Fiona inspireert echt, geeft je stof tot nadenken, zet je aan tot actie, maar altijd op een respectvolle, open en eerlijke manier.´

´Fiona is een slimme, inspirerende powervrouw. Geen moment spijt van mijn keuze om met haar aan de slag te gaan. Bedankt voor mijn nieuwe leven!´

 

Grappig, het coachen heeft me altijd getrokken. Toen ik als leidinggevende in de gehandicaptenzorg werkte (ik studeerde ooit orthopedagogiek) vond ik het coachen van medewerkers al het allerleukste om te doen. Mensen helpen om tot bloei te laten komen en doen waar ze het meest blij van worden. 

In 2016 koos ik er dan ook voor om een coach- en trainersopleiding te volgen, waarna ik honderden medewerkers en leidinggevenden trainden en coachten binnen de zorg. Maar het roer ging pas echt om in 2019 toen ik besloot om voor mezelf te beginnen en een half jaar te reizen met mijn gezin (naar Azië en Zuid-Europa). 

Tijdens deze reis besloten mijn man en ik dat we willen emigreren naar Spanje. Momenteel zijn we daar op afstand druk mee bezig en hebben we al contact met het programma ´ik vertrek.´ ;)

 

Je hart volgen

De afgelopen jaren heb ik steeds meer losgelaten wat niet meer past bij mij (werken op kantoor, in de file staan, heel veel zorgen voor anderen en minder goed voor mezelf, me niet uitspreken, dingen doen omdat ik denk dat het hoort) en ben ik steeds meer mijn hart gaan volgen (mijn eigen bedrijf starten, die verre reis maken en straks het buitenland avontuur). Dat is vaak best spannend, maar het brengt me zoveel vrijheid, voldoening, licht en energie. Maar het aller allermooiste is wel dat ik anderen mag begeleiden in dit proces. 

Ik geloof echt: het leven is een groot avontuur en jij mag zelf bepalen hoe dat eruit ziet voor jou. 

Hoe werk ik?

Natuurlijk kijken we naar het praktische verhaal: welke verdienmodellen werken voor je, wie is je doelgroep, welke concrete stappen ga je zetten.

 

Maar we kijken eerst en vooral naar wie jij bent, waar je naar verlangt, hoe je wilt dat je leven en je bedrijf eruit ziet en hoe je dit kunt creëren voor jezelf. 

 

De focus ligt op leiderschap. We kijken naar welke belemmerende overtuigingen je nog hebt, waardoor je jezelf tegenhoudt. Hoe je meer vertrouwen in jezelf kunt hebben in jezelf en leert vertrouwen op je eigen intuititie. Want alleen als dat echt klopt, ga je stappen zetten die goed zijn voor jou en je bedrijf. Pas dan ga je vliegen.