Foto0035.jpg

Mijn verhaal

Wat mijn coachees zeggen over mij?

 

´Fiona is enthousiast, geeft je inzichten, weet je te activeren, gaat met je op zoek en is vooral heel betrokken.´

´Fiona inspireert echt, geeft je stof tot nadenken, zet je aan tot actie, maar altijd op een respectvolle, open en eerlijke manier.´

´Fiona is een slimme, inspirerende powervrouw. Geen moment spijt van mijn keuze om met haar aan de slag te gaan. Bedankt voor mijn nieuwe leven!´

 

Grappig, het coachen heeft me altijd getrokken. Toen ik als leidinggevende in de gehandicaptenzorg werkte (ik studeerde ooit orthopedagogiek) vond ik het coachen van medewerkers al het allerleukste om te doen. Mensen helpen om tot bloei te laten komen en doen waar ze het meest blij van worden. 

In 2016 koos ik er dan ook voor om een coach- en trainersopleiding te volgen, waarna ik honderden medewerkers en leidinggevenden trainden en coachten binnen de zorg. Maar het roer ging pas echt om in 2019 toen ik besloot om voor mezelf te beginnen en een half jaar te reizen met mijn gezin (naar Azië en Zuid-Europa). 

Tijdens deze reis besloten mijn man en ik dat we willen emigreren naar Spanje. Momenteel zijn we daar op afstand druk mee bezig en hebben we al contact met het programma ´ik vertrek.´ ;)

 

Je hart volgen

De afgelopen jaren heb ik steeds meer losgelaten wat niet meer past bij mij (werken op kantoor, in de file staan, heel veel zorgen voor anderen en minder goed voor mezelf, me niet uitspreken, dingen doen omdat ik denk dat het hoort) en ben ik steeds meer mijn hart gaan volgen (mijn eigen bedrijf starten, die verre reis maken en straks het buitenland avontuur). Dat is vaak best spannend, maar het brengt me zoveel vrijheid, voldoening, licht en energie. Maar het aller allermooiste is wel dat ik anderen mag begeleiden in dit proces. 

Ik geloof echt: het leven is een groot avontuur en jij mag zelf bepalen hoe dat eruit ziet voor jou. 

Hoe werk ik?

In een samenwerking sta jij centraal. Ik ben benieuwd naar wie jij bent, wat je echt wilt en wat je daarin nu nog tegenhoudt. Ik help jou keuzes te maken die echt bij je passen, in je leven en in je werk.

Tijdens een coachtraject gaan we samen op zoek naar die antwoorden. Door het voeren van gesprekken, het ervaren van verschillende oefeningen en het doen van opdrachten tussen de sessies door, zodat je ook echt in beweging komt. Want dat is het belangrijkste: dat er echt concreet dingen voor je gaan veranderen.

Ik word er zo blij van als er kwartjes vallen tijdens zo´n traject. Als je tot nieuwe inzichten komt. De dingen duidelijk worden voor je. Je steeds meer vertrouwen gaat hebben in je eigen kunnen. Je jezelf verrast. Je ziet wat er nog allemaal mogelijk is. En je zelf de regie pakt over je leven en hoe je dit wilt invullen voor jezelf.

Het is tijd om keuzes te maken die echt bij je passen!

Contact

Fiona Chandler

Berkenlaan 1

3723XM Bilthoven

fiona@bestcasescenario.info

+31636312094

Social

Best case scenario 2019

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon