Coaching voor ambitieuze ondernemers

Ik ben Fiona, businesscoach voor ondernemers die de strategieën wel kennen, en nu vanuit pure helder- en zuiverheid de juiste keuzes willen maken zodat hun bedrijf in dienst staat van hun droomleven. En niet andersom.

Ik coach jou als ondernemer op persoonlijke processen. Zodat jij de leider wordt die je bedrijf nodig heeft. Want, jij weet ook, dat jij en je bedrijf onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Dit is ook altijd de volgorde waarin ik werk. 

Eerst jij. Dan je bedrijf.

“Ik geloof dat jouw bedrijf pas groeit als jij groeit.”

In zes maanden gaan we jouw stukken aankijken en onderzoeken we waar bij jou de rem er op zit. En waarom. 

Het loopt lekker, maar toch…

Ondernemen is nog wel leuk, maar als je heel eerlijk bent… is het een zeventje. Je voelt al langer dat het tijd is voor een shift.

Er moet iets anders. Je voelt dat er meer mogelijk is. Meer vervulling. Meer omzet. Meer tijd. Alleen je wil niet achteruit gaan, dus je blijft waar je nu bent.

Vraag jezelf eerlijk

Als je bedrijf over een jaar er nog zo uitziet, hoe zou dat voor je voelen? Wanneer is het hét moment om hierin de juiste beslissing te maken?

De enige die tussen jou en je droombedrijf en fantastische leven instaat, ben jij zelf.

Ik ga je helpen om uit je eigen weg te gaan, zodat je vanuit helderheid de juiste keuzes maakt die de weg vrij maken naar jouw droomleven.

“Het start met een keuze. Altijd.”

Klanten aan het woord

Houkje, Kim & Mandy
over hun traject

“Sinds ik met Fiona werk, ben ik volledig in de ondernemer gaan stappen die ik ooit wilde zijn. Waarvan ik droomde om over 5 jaar te staan, dat heb ik nu al bereikt.”

— Kim (businesscoach)

Over Fiona

Jij en je bedrijf zijn onlosmakelijk verbonden. Val jij weg, dan valt je bedrijf weg. Ben jij geblokkeerd, dan stagneert de boel. Logisch dat we blijven hangen in wat werkt, maar eigenlijk niet meer kloppend voelt.

Ik weet hoe het is om dappere keuzes te maken. Ik gooide mijn bedrijf om toen het niet meer kloppend voelde.

In 2022 ben ik met mijn gezin naar Spanje verhuisd, een droom die we ook hadden kunnen parkeren tot we met pensioen waren, maar waarvan we wisten dat we die stap nú moesten maken.

Want het perfecte moment dat bestaat niet, dat creëer je.

Wil je inspiratie ontvangen?

Volg mij op Instagram